BİR FİKRİM VAR PROJE YARIŞMASINA HAZIRLIK

Henüz ilan edilmemiş olmasına rağmen öğrencilerimiz Bir Fikrim Var projesi için çalışmalarına başladı. Sosyal yardımlaşmayı temel alan projemiz isar kavramı üzerinde şekillenmeye başladı. Öğrencilerimiz her ay bir sınıf bir koli diyerek gıda kolileri oluşturmaya, kıyafet toplamaya ve market kurmaya başladı. Ramazan münasebetiyle kolilerimiz gönüllü öğretmen ve öğrencilerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

İsâr, kendisi ihtiyaç içerisinde olan bir mümi nin, din kardeşinin ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarından önde tutması, yar dım ve diğer hususlarda din kardeşini kendisine tercih etmesi, bunu ya parken de dünyevî çıkar ve menfaatler değil, sadece Allah'ın rızasını ve hoşnutluğunu arzulaması

08-04-202208-04-202208-04-2022

Yayın: 08.04.2022 - Güncelleme: 08.04.2022 16:27 - Görüntülenme: 148