HİTABET VE MESLEKİ TATBİKAT UYGULAMALARI

Öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerinin toplumun beklentilerine cevap verecek düzeyde olması için onlara müezzinlik, imam-hatiplik, vaizlik, vaizelik, Kur'an kursu öğreticiliği gibi dinî hizmetlerin yerine getirilmesine yönelik deneyimler kazandırmak, özgüvenlerini geliştirmek amacıyla okulumuz tarafından mesleki uygulamalar yapılmaktadır. Bu doğrultuda ilçe müftülüğümüzle protokol yapılmış olup öğrencilerimizin uygulama yapacakları Cami ve Kur'an kurslarıyla eşlemeleri sağlanmıştır. Yeterlik gösteren öğrencilerimiz ilçemizin çeşitli camilerinde cuma hutbesi okumuş, imamlık yapmışlardır. Okulumuz öğrencilerinden Bahadır AKÇAY, Yasir Yusuf AKÇA ve Emre TÜRKEL Hitabet ve Mesleki tatbikat uygulaması kapsamında cuma namazı kıldırmışlardır.

23-02-202423-02-202423-02-2024

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 21:29 - Görüntülenme: 64