TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi

PROJEMİZ HAKKINDA

Proje koordinatörlüğünü  okulumuz İngilizce öğretmeni Cemre SALMAN ile Gürcistan  LEPL General Giorgi Kvinitadze Cadets Military Lyceum  öğretmeni  Nino Kancheli’nin yaptığı dört yabancı ve beş Türkiye ortaklığı ile yürüteceğimiz  "False Facts" adlı  eTwinning projemiz Ulusal Destek Servisi tarafından  onaylandı.  Projede görev alan öğrencilerimize ve ortaklarımıza başarılar diliyoruz.

Projemizin Kısa Tanıtımı:

Projemiz, yanlış bilgilerin ve halk arasında yaygın olarak kabul edilen doğruların izini sürerek, katılımcı öğrencilere eleştirel düşünme becerileri kazandırmayı hedefler. Farklı kültürlerden gelen öğrencilerin, yanlış bilgilerin nasıl oluştuğunu anlamak ve doğru bilgileri paylaşarak birbirlerine öğretmek için işbirliği yapacakları projemiz, bilgiye dayalı bir dünyada doğru bilgileri ayırt etme yeteneğini geliştirmeye odaklanarak öğrencilere benzersiz bir öğrenme deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Öğrencilerde geliştirilmesi beklenen temel yönler şunlardır:

Kendilerini sözel ifade etme becerilerini geliştirmek,

Eleştirel ve yaratıcı düşünebilme becerisini geliştirmek,

Öğrencilerin ICT becerilerini geliştirmek,

Öğrenciler arasında işbirliğini teşvik etmek,

Öğrencilerin sosyal sorumluluk ve liderlik yönlerini geliştirme,

Yayın: 09.05.2024 - Güncelleme: 09.05.2024 09:38 - Görüntülenme: 15